|
***
Бюрократія
У всіх пост-зрадєцких
Республіках --
Це той "руський мір"..,
Що пристроївся --
На всіх можливостях,
Служити комуністам
Та партії зла,
Що КПРС була,
А тепер "Братське коло" --
Кліка мафіозна кремля..,
Як садоміцька відрижка
Діє
Та смродом риганини :
Нас отруює,
Нас фальшує,
Нам смердить,
Нам триндить
І...
Хтось її підтримує
Фінансово..,
Хтось її рухає
Шаленством пропасті..,
Що попереду --
Для всіх,
Які вірять :
От прийдуть і...
Допоможуть нам..!
Що допоможуть, дибіли..?
Здохнути швидше,
Чи рабські кайдани
Отримати безплатно,
Щоби навічно,
Через чіп-контроль
Натягти --
По самі вуха,
Як вже було..,
Щоби обвисли безвільно
Ви в байдужості..?
Ніби обіцяють --
Знову всі обіцяють
Політики-злодії :
Вже завтра буде
Добре..,
От...
Вже завтра..,
А самі -- тихцем,
Наші
Вкраджені --
У зарубіжні банки,
Фінанси :
Везуть,
Вкладують,
Комуніздять,
Пакують..,
Як ніби вони з бюджету,
Якось раптово -- зіслизли,
Бо...
Обіцянка-цяцянка,
А дурневі радість,
Якщо не думає головою --
При цій Гібридній
Кремлівській афері..,
Що, лише -- в єдності
Однодумців,
Однорідців,
Щирих
Націоналістів-Українців..,
Де всі вони,
Вже ось тепер,
ЗЕ-Бідою переслідування
І силою втрат та смерті,
Як суть Єдиного
Бойового Братства --
Навік єднані,
Кров'ю омиті
Та згуртовані волею --
Є і буде майбутнє,
Яке правду несе
Для небайдужих,
Що мову мають,
Історію знають,
Славу піднімають --
У достойності та честі
Живуть,
Бо шанують себе
Та Батьківщину-маму..,
Рідну і єдину свою --
Україну..!
Слава нації..!
Україна -- понад усе..!!!
Смерть мацковській підерації..!
--------------------------------------------------------------------
09.04.2020-10.11.2021; Paris (BnM / A)
==================================
(!!!)
"Війна -- це один з тих подразників Землі на дії суспільства,
яка необхідна для очищення від негативу та зла, що провокує
агресор і... не розуміє того, що він вже є приречений на поразку
та смерть...
Так гинули Імперії, вожді, держави, люди, ситуації...
Саме так існує Справедливість, бо інакше люди спліснявіють в
своїй байдужості до Зла, яким породжена політика кремля, як
дійсної основи тероризму у світі...
Двоголова падаль мусить здохнути і час Правди вже прийшов..."
-------------------------
(Автор -- "Хроніка війни ХХІ віку : Україна-Русь проти
татаро-московії.")
======================
ID:
930529
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Політичний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 11.11.2021 02:05:44
© дата внесення змiн: 11.11.2021 02:05:44
автор: Катинський Орест
Вкажіть причину вашої скарги
|