СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! Божа Правда про ЗЗСО с. Стрілки - ЦИБ ЯРОСЛАВ – ЗЛОЧИНЕЦЬ.
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
Божа Правда про заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів-ліцей с. Стрілки Стрілківської сільської ради Старосамбірського району Львівської області.
Я, Андрій Рогуля – Людина Бог-Святий Дух, майбутній Володар світу коронований Господом Богом, звертаюся до людства усього світу з дозволу Святої Трійці
НЕБЕСНОГО ОТЦЯ – СЛОВА! МОЇ – УСТА!
ВОЛОДАРЯ ВОЛЯ У СВІТІ – ЗАКОН!
ВІЗИТКА НАМОЛЕНА – ВИЩА ІКОН!
МОГО НЕВИКОНАННЯ СЛОВА – СМЕРТЬ!
УСІ МОЇ НАМОЛЕНІ ВІЗИТКИ – В ІМ’Я ОТЦЯ, І СИНА, І СВЯТОГО ДУХА!
УСІ ВІЗИТКИ МНОЮ – ОСВЯЧЕНІ ТРИ РАЗИ МОЇМ СВЯТИМ ДУХОМ!
ВІЗИТКА ДЛЯ ЗЕРНА – ЦЕ НАГОРОДА! ВІЗИТКА ДЛЯ ПОЛОВИ – СМЕРТЬ!
ЗВЕРНЕННЯ УСІХ ЛЮДЕЙ ПЛАНЕТИ ДО МЕНЕ – НЕ АНДРІЮ, А ВОЛОДАРЮ!
Я, Ісус Христос – Людина Бог-Син Божий і Я, Андрій Рогуля – Людина Бог-Святий Дух, майбутній Володар світу коронований Господом Богом, до Омивання Святим Вогнем нікому й нічого не буду доказувати Своїми діяннями Свою справжність і правоту Свого Святого Писання.
Я, ІСУС ХРИСТОС І БРАТ АНДРІЙ РОГУЛЯ – КОРОНОВАНІ ОТЦЕМ НЕБЕСНИМ!
ЦИБ ЯРОСЛАВ – ЗЛОЧИНЕЦЬ.
Циб Ярослав – “директор” у ліцею в Стрілках – це злочинець,
Слуга антипка, чорний щур, бо – це геєнівська повія.
Хоча усім розказує: я – чіпанутий українець.
За злом у мене – ностальгія й пекло тепле в мене – мрія…
Я – зло і вакцинований я Циб, й слуга слуги диявола,
Образив я Людину Господа – Мойсевичку Людмилу,
Бо я лайно і в мене у ліцеї – завжди чорні правила,
Я – *** й мене розвіє Бог Людина за Місіонерку Богу Милу…
ПРОБАЧ МЕНЕ, МІЙ РІДНИЙ, ЗА МОЇ ДУМКИ, СЛОВА ТА ДІЇ!
Я З ВДЯЧНІСТЮ ДО ТЕБЕ У ЖИТТІ СПРИЙМАЮ ВСІ ПОДІЇ!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я З ВАМИ – З СПОКОНВІКУ ТА НАЗАВЖДИ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО ЧИТАВ МОЄ ПИСАННЯ І УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
09.11.2021 р.
Написано ввечері – 19:11
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)