|
***
Дерево нагло жере
Паразит-ліана
Товста...
Грубезна...
Сита..,
Як бюрократія
І...
Дерево ще, поки,
Бореться за своє
Життя,
Але...
Вже недовго так
Буде --
В країні,
Що Україна,
Коли вона почне
Сохнути та вмирати,
Як ця деревина,
Бо...
Всі соки забирає
Влада,
Яка сіла в державі
Нагло
І... безпардонно жере
Податки людей,
А взамін --
Лише обіцянки,
Що завтра..,
От вже завтра --
Не нині,
Бо ми ж обіцяли --
Завтра..,
Буде ліпше,
Але..
Для кого --
Я смію ВАС спитати,
Шановні..?
Бачу Ви не розумієте
Суті питання,
Чи свого життя,..
Бо --
Це є наглий обман,
Брехня,
Видумка,
Відмовка,
Щоби нас заспокоїти..,
А самі -- ВОНИ,..
ЗЕ-бобіки
Вже настроїли лижі...
Куди..?
На кудикіну гору,
Де наші капітали лежать
В банках --
На їх рахунках
І...
Чого чекаємо ще..?
Отупіли вже так,
Що право голосу забули,
Чи лише блеяти вмієте
ЗЕ-скудними язиками,
Бо іншого не дійшло
Ще
І..,
"Какая разніца"
В рот,
Влізла так,
Що вже, лише,
Дійде до
Вас
Вашими муками-буками
Та шептаннями-слухами..,
А не правом
І законом,
Що є МИ -- (!!!)
Держава,
Яку дозволяємо,
Пройдисвітам :
Розкрадати,
Ганьбити,
Плюндрувати..,
Бо
Дозволяємо світу
Сміятися з себе
Та,
За Волю і Свободу --
Життя найкращих,
Найсвідоміших,
Найталановитіших,..
Чесних
Синів та дочок, наших --
Посилати вмирати,
Бо,
У своїй хаті --
Чубимося,
Гвалтуємося,
Губимося,
Продаємося,
Знищуємо себе самі,
А треба
Їх :
Ворогів -- серед своїх,
Серед нас --
Вбивати,
Щоби ворог тремтів,
Довкола --
Від цих дій
І цих слів..!
Слава нації..!
Україна -- понад усе..!
Єдність..!
Мудрість..!
Безпощадність до ворогів..!
Разом -- МИ СИЛА
І нація..!
Ми мусимо вистряти..!
З нами Сили Всевишні
Та честь і правда молоді..!
Слава Україні..!
------------------------------------------------------------------
09.04.2020-04.11.2021; Paris (BnM / A)
==================================
(!!!)
"Слово, політиків, без діла -- мертвичина, що губить майбутнє
і шкодить та розтліває навколишнє суспільство в державі.., а
їх злодійство -- ганьба нації, що до цього допускає..."
-------------------------------
(Автор -- "Роздуми про суть життя та систему влади")
=======================
ID:
930329
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Політичний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 09.11.2021 00:11:12
© дата внесення змiн: 09.11.2021 00:26:04
автор: Катинський Орест
Вкажіть причину вашої скарги
|