... Тлумила сє я по тім неті і вздріла м се фото ... Дохтори файні люди. Єно би писали капку розбірливіше ... Тра Нептуна шукати, аби тотi хвилі розшифрував ...
Без почуття гумору тут ніяк, а тому, ЯКИЙ РЕЦЕПТ, ТАКИЙ І ВІРШ ...)))))
/////// чого // ж //// ви
до /// мене ///////
приперлися //// знов? ////
///// ну що ж ////
то є ///// з вами ////
// за горе /////// ?
тут //////// чітко /////
///// написано - ////
лікар //////// Петров ////
// відправив /// вас ///
нинi ////// на /// море // !
Марія ////// Дребіт /// /// Португалія //
// 22. 10. 2021 ////