|
***
Цікава ситуація
Зараз в Україні..!
"Тактика бою" --
Велика штука,
Якщо її правильно
Використати :
Саме зараз маємо
Явно визначені пріорітети,
Що висвітлили --
Всіх (!!!)
Ворогів нашої України --
Всіх без винятків..!
Бо кремль, вже, пішов
Ва-банк,
Від безвихідності
Ситуації,
Яка душить за горло
Санкціями,
А тепер -- от,
Лише треба зібрати
Це все лайно,
Як вороже...
Та закинути у глибоку
Яму
І...
Закопати...
Навічно..,
Бо,..
Якщо омела вгніздилася
На дереві --
То треба різати
Гілку,..
А якщо омел багато --
Ріж дерево..,
Інакше --
Всі дерева погинуть,
Як всім відомо..,
А тому :
Арешт,..
Суд,..
Грати..,
А хто викрутився --
Поступати, як в Ізраїлі --
Спецбригада в дії
І...
Кульку в продажний
Ворожий лобешнік --
Задаром,
Як єдиний лік панацеї --
Від суспільства свідомих громадян,..
Тихо та в ділі..,
Що вдячні будуть
За чистку від зарази --
На дереві Життя,
В нашому квітучому саду --
Україні...
Смерть ворогам..!
Україна -- понад усе..!
Слава нації..!
Ми на війні,
Де немає пощади,
Як помилування..,
Бо..,
Або ми --
Або вони...
І...
Знову раби чужому,
Що вже -- в історії,
Ми пройшли,..
А кров людська --
Не водиця..,
Забувати про неї,
Як смерть наших
Невиннозамучених --
Не годиться,..
Бо їх попіл --
Стукає
В наше серце..,
А тому,
Від цієї зарази --
Кулька
Вилікує нас
Всіх,
Щоби засіяло правди
Та волі сонце...
-----------------------------------------------------------------
09.04.2014-21.10.2021; Paris (BnM / A)
=================================
(!!!)
"Тактика бою" -- Сунь Цзи, дає чітке розуміння невідворотності
знищення ворогів серед своїх, якщо хочеш і мусиш вижити.., бо
інакше -- смерть державі та нації...
--------------
(Автор -- Із тезисів китайських філософів, як "Роздуми про суть
життя та систему влади")
======================
ID:
928514
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Політичний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 21.10.2021 01:41:27
© дата внесення змiн: 21.10.2021 23:23:01
автор: Катинський Орест
Вкажіть причину вашої скарги
|