Вищий Розум створив Титанів
Титани з Розумом створили безліч гібридів.
Гібриди знищили Вищий Розум,
Титани знищили гібридів.
Титани створили олімпійських Богів.
Боги з Титанами створили гібридів.
Гібриди знищили Титанів.
Олімпійські Боги знищили гібридів.
Боги створили людей.
Боги з людьми створили гібридів.
Гібриди знищили Олімпійських Богів,
Люди знищили гібридів.
Люди створили роботів.
Зараз люди роблять гібридів.
Гібриди знищать людей.
Роботи знищать гібридів.
Роботи створять новий Вищий Розум ...
І все повториться знову.