***
«Злодії, як попередники»
***
Інститут Влади --
Так має виглядати
Підготовка
Дійсно національно
Грамотних дітей
Для існування України
В майбутньому світу,
Як держави,..
Бо зараз при владі --
У своїй більшості,
ЗЕ-слуг,..
Лише -- бандити,
Хапуги,
Перевертні,
Пристосуванці,
Брехуни,
Наркомани,
Агенти різних мастей
І... треба час,
Щоби то лайно
Геть
Змити,
Але...
За нас -- народ,
Ніхто цього не зробить,
А тому
Добре думайте
Кого в депутати
Вибирати,
Щоби зажиточно жили,
Зі своєї праці рук --
Ми,
А не вони --
Злодії, як попередники,..
Та їх родина і діти --
Знову,
На наші кошти...
--------------------------------------------
07.10.2021; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
"Як може бути плід повним та цільним в спожитку,
коли корені рослини гниють..."
----------------
(Автор -- "Роздумуючи над спадщиною предків та
дійсністю сучасного...")
=======================