ти просипаєшся.. і щойно відкривши очі , поспішає на кухню ,щоб випити свіжо зварену каву і насолодитись ароматом свіжого повітря , стоячи на балконі ,... Ти босоніж виходиш на вулицю... Дивишся в цю даль і бачиш неймовірні краєвиди які наповнюють твою душу ароматом хвойних дерев, від якого сповільнюється дихання і серцебиття , від якого твій розум очищається від нав'язливих думок і ти відчуваєш таке полегшення на свій емоційний і духовний стан... Ти дедалі глибше погружаєшся в цю атмосферу і розумієш що тобі не встояти ...і ти віддаєшся весь і розлабляєшся до такої міри що Земля іде з під ніг і ти відчуваєш таку легкість таку грайливість настрою ....ти забуваєш про все на світі, ти не думаєш про буденне життя , в тебе немає нав'язливих думок які не дають спати в ночі ти почуваєшся туманом який ніжно і плавно без турбот стелиться он там , в даличині над лісом....ти почуваєшся річкою яка плавно пливе своєю течією...