Небо згори поглядає на нашу гру.
Листя летить. Один кадр, і воно - маркетинг.
Тільки у "Viber" устигни скачати, друг
стікери кльові: цьом-цьом, обнімашки, букети.
Вибачте, Viber. Ми надсилаємо лист
жовтий, кленовий. Прямо із віт - в долоню
сонному перехожому, щоб спинивсь
хоч на миттєвість, щоби маркетинг зі скроні
вибити. Щоб зайшовши у "Маркетопт",
раптом уперше скупився точно по списку.
Щоб в гіппокамп малюку татусеве "топ-топ"
вклалося, як "уперед
а не
"до знемоги високо".