Поклич у осінь
Поклич мене у осінь, у теплу - із жоржин,
Відлунням, стоголоссям у пройдених стежин.
Поклич мене у осінь, хай так - і не скупись,
Торкає обрій просинь - в душі притихне рись.
Поклич туди, де зорі малюють ночі тінь,
Дзвінким пташиним хором ранкових сновидінь.
Поклич, і я озвуся у сяйві літніх днів,
У витворі веселок, де громовиці гнів.
Прийду, не забарюся і холод приведу,
Примхливий, синьоокий, у смаку із медУ.
Поклич... не заперечу, хай осінь ця для нас,
Мандрівочку лелечу не забере нам час.
Лелечу - так пташину, у холоді ночей,
Поклич мене у осінь - у осінь із орфей...
#лесяутрисковоробець