Чи бувало із вами таке
Що коли прокидалися зранку
Забивалось щось в горлі гірке
Й ви зовсім не раділи світанку
Чи бувало із вами таке
Ні? Можливо? Не знаю?
Що ж ви справді щасливі вітаю
А зі мною таке вже було
Й почуття ці не дуже красиві
Якщо чесно це біль страх і зло
І немає від цього рятунку
Не чекаєш ти вже допомог
Та крізь тінь проривається світло
Хтось подасть тобі руку - Це Бог
Чи розтопчеш ти гордість свою
І чи вийдеш з темниці на волю
Що б не вибрав ти пам'ятай
Що життя це є тільки твоє
І вина буде тільки твоєю
Те що вибереш буде тобою