Я пальцями рук покажу тобі любляче серце.
Стоїш на балконі, а я вже спустився униз.
Не треба, кохана, ну що ти, рідненька, не сердься,
не плач, моя мила, будь ласка, мені посміхнись.
Усе незабаром скінчиться, лишилось недовго,
повалимо скоро нікчемну ворожу стіну.
У пам’яті в мене вуста твої будуть медові-
за них, за їх мир, за їх спокій іду на війну.
25.09.2021р.