Якщо твоя ласка, То не йди від мене ніколи. Нехай і далі Крутяться думки по колу, Нехай і далі Заважають мені працювати, Просто лишися Вчора, сьогодні і завтра. Нехай буду думати Про тебе постійно і всюди. Просто лишися. Просто не йди нікуди.
ID: 924617 ТИП: ПоезіяСТИЛЬОВІ ЖАНРИ: ЛіричнийВИД ТВОРУ: ВіршТЕМАТИКА: Любовна та інтимна лірика дата надходження: 09.09.2021 23:00:17 © дата внесення змiн: 09.09.2021 23:04:18 автор: L.B.
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie