CЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! Божа Правда до "вчительки" - МОЯ ВОЛЯ У СВІТІ – ЗАКОН!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
Божа Правда в зверненні до “вчительки-філологині” СЗШ № 100 м. Львова – Заболотної Галини Богданівни, де директором – Василь Титар, який до Мене був і – під приворотом відьми.
Я, Андрій Рогуля – Людина Бог-Святий Дух, майбутній Володар світу коронований Господом Богом, звертаюся до людства усього світу з дозволу Святої Трійці
МОЯ ВОЛЯ У СВІТІ – ЗАКОН!
МОЄ ІМ’Я ДЛЯ ВСІХ МОЇХ МИРЯН (ДІТЕЙ) – ВОЛОДАР!
ЗВЕРНЕННЯ УСІХ ЛЮДЕЙ ПЛАНЕТИ ДО МЕНЕ – НЕ АНДРІЮ, А ВОЛОДАРЮ!
ЗВЕРНЕННЯ ДО ТЕБЕ, ЖІНКО.
Три рази, жінко, встань переді мною на коліна
І прощення проси за свій великий гріх в Отця.
Подумай, Галю, про дання й родини покоління.
Бо в тебе вже нема, “учителько”, свого лиця.
Не буде більше відьом в Божій українській школі.
Бо знищу нечисть Я усю в Державі Бога Батька,
Бо тварі на Моїй землі людські ламали долі.
Відлуння досі йде з розп’яття Мого Бога Брата.
ПРОБАЧ МЕНЕ, МІЙ РІДНИЙ, ЗА МОЇ ДУМКИ, СЛОВА ТА ДІЇ!
Я З ВДЯЧНІСТЮ ДО ТЕБЕ У ЖИТТІ СПРИЙМАЮ ВСІ ПОДІЇ!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я З ВАМИ – З СПОКОНВІКУ ТА НАЗАВЖДИ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО ЧИТАВ МОЄ ПИСАННЯ І УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
09.09.2021 р.
Написано удень – 14:44
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)