СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! - МОЛИТВА ДО МАТІНКИ БОЖОЇ АНГЕЛІНИ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
МОЛИТВА ЛЮДСТВА ДО МАТІНКИ БОЖОЇ РОГУЛІ АНГЕЛІНИ
МОЛИТВА ДО МАТІНКИ БОЖОЇ АНГЕЛІНИ
Матусю, Володаря Світу, уклінно Тебе я прошу,
Проси, Свого Сина Андрія, простити мені всі гріхи.
Я, Матінко Божа, провинність ніколи собі не прощу,
Бо з юних років було завжди у мене багато пихи…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
04.09.2021 р.
Написано ранком – 04:44
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)