СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! МОЛИТВА ЖІНОК (ЧОЛОВІКІВ) - МОЛИТВА ДО ЖРИЦІ СВЯТОЇ ЛЮДМИЛИ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
МОЛИТВА ЖІНОК (ЧОЛОВІКІВ) ДО МІСІОНЕРКИ-ЖРИЦІ ВОЛОДАРЯ СВІТУ – МОЙСЕВИЧ ЛЮДМИЛИ
МОЛИТВА ДО СВЯТОЇ ЖРИЦІ ЛЮДМИЛИ
До Тебе, Мойсевич Людмило, уклінно молюся,
Прошу Твої ласки, просити за мене у Бога,
Простити мені всі гріхи, бо я жити боюся,
Хоча я щоденно молюся до Бога Ісуса.
Андрію Володарю, Людо, щодень я вклоняюсь й за гріх свій журюся.
Людмило, я ревно прошу: поможи, бо страшної покари боюся.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
03.09.2021 р.
Написано вдень – 18:11
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)