А я із літом не прощаюсь,
Кажу: - До зустрічі!..йому,
Запам'ятати постараюсь
І розказати, як люблю
Ті ясні ночі, світлі ранки,
І шум джерельної води,
І серпанковії світанки,
Й багрянець неба та ряди
Густих хмарок - снують довкола,
Здається зараз упадуть
І запах вітру, так медовий,
І диво гроз, що заплетуть
Відбиток зір, води шаленство
Де запах м'яти, чебрецю,
Тепло, що впало у блаженство -
Спиваю благодать оцю.
Хай буде так, як хоче літо,
Не заперечу, все прощу
І посміхнусь йому я скрито...
- До зустрічі! Йому кричу...
#лесяутрисковоробець
Полотно Заслуженого художника України, Анатолія Марчука