Тихесенько пливе човен Слова до пісні
Лиш хлюп - хлюп весельця,
Чом ти, мила, не виходиш
Мучиш мене, серце?
Чи ти, може захворіла,
Не пускає мати?
Чому ти така несміла -
Нічого сказати…
Вийди, зіронько, хоч на мить
Зігрій мою душу,
На світанку, чи смерканні
Тебе бачить мушу,
Бо без тебе світ немилий
Туманом сповитий,
А я місця не знаходжу,
Мов мішком прибитий,
Вийди, кохана, вгомони
Душу козакові,
Хай весельця захлюпочуть
При тихій розмові,
Хай засяють диво - зорі
На небі і в серці,
Щоби кожен відкрив душу,
Як чисте озерце.
Сядем двоє у наш човен,
Грайте лиш весельця!
Яка ж чарівна щастя мить
Коло тебе, серце!
В.Ф. - 22.07.2021
Дякую, Галинко, за сердечну Вашу доброту, тільки з крилами у мене "туго".
Вже написала зо 3 десятка віршів, які могли б піснями бути, а з музикою не складається...