СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! Звернення - БРЕХЛИВА ВЧИТЕЛЬКА – У СОТІ ШКОЛІ ЛЬВОВА.
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
Звернення до “учителя-філолога” СЗШ № 100 м. Львова – Заболотної Галини Богданівни, де директором – Василь Титар, який до Мене був і – під приворотом відьми.
Я, Рогуля Андрій Йосифович (РАЙ) – Святий Дух-намісник Бога на землі, майбутній Володар світу коронований Господом Богом, звертаюся до людства усього світу з дозволу Святої Трійці
МОЯ ВОЛЯ У СВІТІ – ЗАКОН!
МОЄ ІМ’Я ДЛЯ ВСІХ МОЇХ МИРЯН (ДІТЕЙ) – ВОЛОДАР!
ЗВЕРНЕННЯ УСІХ ЛЮДЕЙ ПЛАНЕТИ ДО МЕНЕ – НЕ АНДРІЮ, А ВОЛОДАРЮ!
ЗВЕРНЕННЯ – ДО ТЕБЕ, ЖІНКО.
БРЕХЛИВА ВЧИТЕЛЬКА – У СОТІ ШКОЛІ ЛЬВОВА.
Брехлива та пихата вчителька працює в місті Львові,
Колегам в школі бреше і директору, і вдома.
Чоловікам в любові додає завжди своєї крові –
Це Божа істина, Галина людям – невідома.
Розказує усім, що – замужем й порядна, чесна, і правдива,
А репутація у неї в школі та в районі – ідеальна.
Душа диявольська говорить: зло й чоловіки – моя пожива.
Директор Титар зробить те, що я йому скажу,
Бо я Галина і не просто так я з ним ходжу, –
Василю мій, повір мені, бо любиш ти мене.
Зі мною любиш пити каву ти мою на славу,
Але, Василько мій, не знаєш ти моєї теми.
ПРОБАЧ МЕНЕ, МІЙ РІДНИЙ, ЗА МОЇ ДУМКИ, СЛОВА ТА ДІЇ!
Я З ВДЯЧНІСТЮ ДО ТЕБЕ У ЖИТТІ СПРИЙМАЮ ВСІ ПОДІЇ!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я З ВАМИ – З СПОКОНВІКУ ТА НАЗАВЖДИ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
25.07.2021 р.
Написано вночі – 01:11
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)