Твоім козацьким духом усіляко
Просякнуті столичні шик і клас...
Алчевський, Рєпін, Квітка і Бурмака -
Пишаюсь тим, що я один із Вас.
Пишаюсь, що загарбники нацистські
І ті, що пропагують "русскій мір",
Порозбивали знахабнілі писки
Дарма о Слобожанщини фронтир...
А ти живеш: проектами Дроздова,
І виром, що утворює Благбаз,
ТЦ "Нікольським" і Будинком "Слово",
Студентами, митцями... і щораз
Де б я не був, мене верта додому
Упевненість, що подих перейма -
Немає в світі другого Держпрому,
І Градусника другого нема!