***
"Сьогодні, 20.07.2921 -- день Вседержителя
слов'янських Богів, в пантеоні -- Перуна,
сина Сварога і Лади-Слави"
***
Мій брат Семаргл
Прокинувся поночі,
Бо спів почув
Небесний,
Який зорями яснів
І десь, межи Галактик,
Біг свобідний, в собі,
Той син його --
Нероджений,
Що воїном зумів
Додати значень Роду,
Як знамення,
Коли прийшов до свого
Деміурга час,
Як воїнськая рать
І... воскресив Господь
Правдиве зерно знання,
Щоби народ його
Вкусив загубленого
Стать
У тих словах,
Як крові переміна,
Що на жертовник капала
Сльозою каяття,
Бо час прийшов
Прозріння --
Час перемоги Духу,
Щоби жила воскресша,
Знов --
Перуна,
Славою --
Душа..!
------------------------------------------
18.07.2021; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
Сьогодні, 20.07.2921 -- день Перуна, що є верховний -- з Владик
Богів слов'янських, як воїн та правдолюбець, бо він стоїть
на сторожі Слова і являється Богом неба та землі.
Він, по Міфології -- є сином Сварога та Лади-Слави.
Зображений, завжди, він з Тризубом в руці, як Громовержець,
що є захисник Істини та Роду...
-------------
(Автор -- "Слідами слов'янських Богів, що воскресають
оновленням душі...")
=======================