Дотримуйся дистанції у тихих водах
Вони приховують не знану тишу
Стрімкі потоки у своїх кодах
Крізь ступні торкатимуть твою душу
І камінь зрушити, той, що при березі
Не стане сил, то граніт невідання
Коли ж дощі розпочнуться у вересні
Тоді почнеш своє сповідання
Тримай дистанцію не менше пострілу
Інакше камені і тихий мул
Тебе розчинять в собі, як в полину
Часу і простору зникне гул
У тихих водах, гнів водоспадів
Так легко спить, як липнева ніч
Ми тут чужі, хоча ніби свої
Поглянь у плесо, ми віч-на-віч