Вже скоро Петра.. Медовим цвітом
Схилилась липа в вікно відкрите
І заглядає зранку до ночі,
Немовби, медом поїти хоче.
Для Вас, наш Петре, цвіте ця липа,
Промінням сонця той цвіт налитий,
А в тому цвіті гудуть так бджоли,
А вже сьогодні – то як ніколи.
В цей день чудовий в Вас–іменини,
Й ми поспішаєм вітати нині.
Хай буде настрій завжди чудовим,
І буде поряд і Муза, й Слово,
Хай ходить казка до Вас щоднини,
Хай білі хмарки у небі синім
Малюють зорі: яскраві, чисті,
Веселку ніжну, квіти барвисті,
Й калина квітне нехай в намисті,
Та соловейко співає в листі.
І фея з квітів хай носить в тиші
Перо Пегаса - писати вірші.
Душа поета нехай співає,
А серце любить цей світ й кохає.
Нехай наснаги додасться й сили,
Ми Матір Божу за Вас просили,
Щоби здоров’ям Вас наділила,
Й від негараздів Вас захистила.