Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!СЛАВА НАВІКИ БОГУ!БОЖІ ЗАКОНИ – ДЛЯ МИРЯН УСЬОГО СВІТУ - СІМ ВІЧНИХ БОЖИХ ІСТИН! - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!СЛАВА НАВІКИ БОГУ!БОЖІ ЗАКОНИ – ДЛЯ МИРЯН УСЬОГО СВІТУ - СІМ ВІЧНИХ БОЖИХ ІСТИН!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
БОЖІ ЗАКОНИ НА ЗЕМЛІ – ДЛЯ МИРЯН УСЬОГО СВІТУ
МОЯ ВОЛЯ У СВІТІ – ЗАКОН!
СІМ ВІЧНИХ БОЖИХ ІСТИН
1. Все Моє Писання, а – це вірші, прози, звернення, відкриті листи, тощо, Мною буде виконано!
2. Все Моє Писання до людей усього світу – не до обговорення, а лишень до виконання!
3. Мої Божі Закони написані для дітей усього світу – це щоденний та вічний Мій Закон!
4. Мій Закон – це Моє Слово! Моя Мова – це Мій Закон! Все промовлено Мною – до виконання!
5. Невиконання Мого Закону або нехтування Мого Святого Писання і Мого Слова – це зло!
6. За невиконання, порушення або нехтування Божого Закону – страшна Моя покара!
7. Я, Андрій Рогуля, як Свята Трійця – за зло буду карати Своїх дітей, а за добро буду нагороджувати!
01.07.2021 р.
Написано удень – 15:55
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)