***
(!!!)
***
Дві події
Чекають на нас
В самому найближчому
Часі,
Що змінять розуміння
Ситуації в країні
І тільки тупий,
Або явний ворог
Не захоче цього зрозуміти --
Замах на П.Порошенка
І намір прямого
Зе-президентського
Правління в Україні,
Як явний диктат
Кремля,
Бо...
Без нашої землі,
Історії,
Міцності,
Майбутнього --
В московії немає
І не буде ніколи,
Як і нашого з вами,
Їхнім впливом --
Вільного, від кремля --
Життя..,
А тому -- спротив
Та імпічмент ЗЕ-агентів
Верховної Ради
Та
Депутатів місцевих органів,
Що їм служать,
Коли їм чужа наша
Мова,
Культура,
Звичаї,
Земля..,
Бо зараз немає :
Або-Або..,
А є лише
МИ
І наша ціль --
Вільна, від гнид,
Наша
Матінка-батьківщина..!!!
Вбий ворога,
Щоби жила Україна..!!!
--------------------------------------------
28.06.2021; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
"І коли якийсь з членів тіла грішить та шкодить тобі -- позбуться
його, щоби інші були здорові...
---------------
(Біблія)
=======================