|
Мысли вслух.
Каждый человек ежедневно общается, при этом попадает под влияние других людей. Хорошо, если человек уже сформировался как личность, имеет свой собственный взгляд и привычки, что дает возможность ему уверенно чувствовать себя при общении, независимо от точки зрения и настроения собеседника. Другое дело, когда человек неуверен в себе, нерешительный, или обременен другими жизненными неурядицами, семейными проблемами, болезнью, на такого человека собеседник может влиять. Хорошо, то если настрой, влияние положительное, то это только поддержит такого человека. Если же с собеседник ярости, агрессивный или ведет себя раздраженно и хочет использовать слабого человека, для достижения своих корыстных целей,или просто разрядиться, или подчеркнуть свою значимость и самозатвердится, в таком случае, понятно, что результат такого общения и влияния имеет негативные последствия.
Эти размышления вызваны ситуациями из личной жизни, поэтому считаю необходимым ежедневно работать над развитием своих личных взглядов, интеллекта, хороших, положительных привычек, знаний, увлечений, творческого подхода к любому делу и уважения каждого человека, встречающегося на моем пути.
Существует мудрое изречение - легко управлять другим человеком, самое сложное - уметь владеть собой.
28.03.19 10.57
Думки вголос.
Кожна людина щоденно спілкується, при цьому попадає під вплив інших людей. Добре, якщо людина уже сформувалась як особистість, має свій власний погляд і звички, що дає можливість їй впевнено почувати себе при спілкуванні, незалежно від погляду і настрою співрозмовника. Інша справа, коли людина невпевнена в собі, нерішуча, чи обтяжена іншими життєвими негараздами, сімейними проблемами,хворобою, на таку людину співрозмовник має значний вплив. Добре, ящо настрій, вплив позитивний, то це лише підтримає таку людину. Якщо ж з співрозмовник розлючений, знервований або веде себе роздратовано і хоче використати слабку людину, для досягнення своїх корисних цілей, або, щоб просто розрядитися, або підкреслити свою значущість і самозатвердитися,то в такому випадку, зрозуміло,що результат такого спілкування і впливу має негативні наслідки.
Ці роздуми визвані ситуаціями із особистого життя, тому вважаю за необхідне щоденно працювати над розвитком своїх особистих поглядів, інтелекту, хороших,позитивних звичок , знань , захоплень,творчого підходу до любих справ і поваги кожної людини, яка зустрічається на моєму шляху.
Існує мудрий вислів – легко керувати іншою людиною, саме складне – уміти володіти собою.
28.03.19 10.57
ID:
916863
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 15.06.2021 09:45:09
© дата внесення змiн: 15.06.2021 09:45:09
автор: Тома
Вкажіть причину вашої скарги
|