🌞🌞🌞🌞🌞
Сонця диск міняє всесвіт,
пори року,долі.
Управитель всього й вся є
денна авреоля.
Молодик же -Нічний сторож
Добавляє росту.
Спостережливий учитель,
Сяє з високості.
Миготять зірки на небі-
Просто Божа ласка.
Таїна життя,удачі.
Мов...чарівна казка.
Шир Землі,чи просторище-
Планетарне чудо...
Й Боже око всевидюще-
Й серед всього- Люди.
Летимо́, біжим , жиє́мо,
прагнемо до чогось...
Долі в просторі несемо,
Мовби Задум Когось...
Ви світіть,усі світила:
Денні,нічні,вічні,
Ви буття ясні мірила,
Ви- космічні свічі!
14.06.2021р.
В.Мала
🎉🎉🎉🎉🎉