СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! - МОЛИТВИ - МОЛИТВА ПРО ПРОЩЕННЯ ГРІХІВ ДО ВОЛОДАРЯ СВІТУ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
МОЛИТВА ЖІНОК (ЧОЛОВІКІВ) ДО ВОЛОДАРЯ СВІТУ!
ЩОДЕННА РЕВНА МОЛИТВА ЖІНОК (ЧОЛОВІКІВ) ДО ВОЛОДАРЯ СВІТУ ПРО ПРОЩЕННЯ ГРІХІВ, ЯКІ ДУМКАМИ, ЧИ ДІЯМИ БУЛИ ЗАДІЯНІ У ЧАКЛУНСТВІ…
МОЛИТВА ПРО ПРОЩЕННЯ ГРІХІВ ДО ВОЛОДАРЯ СВІТУ
Прости мені, Творець усе, що натворила (натворив я) приворотами в житті.
Я просто жінка, (чоловік) Отче-Царю неба і землі, і я Твоє – Творіння.
Не залишай мене, мій Царю світу, в забутті та всамозабутті.
Володарю, прости: даруй спасіння і душі моєї воскресіння.
13.06.2021 р.
Написано удень – 17:11
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)