Можеш спати, можеш смажити омлети
Чи мовчати …
… особливо коли хочеться кричати
Розчинитись в не тривкій порі цій світу
Заблукали між акацій та жасмину цвіту …
Й наче хмарами, а чи то пак туманами
Навідати забуті, чи просто не знані полюси
Змінити мінуси всі на плюси
Хай обміну курс нещадний грабунок
О , серце, о, душе, ще дихаєш? Ще чуєш?
Що промовля розум …
… а чи тільки шум й розрахунок?
Можеш листати й тікати з дня в день
Марно надіючись:- … манна прийде …
Та не прийде, вже набридли ми небу
Вперто вбиваючи в собі себе …