Давно дорослий, ти наш сину,
Життям дорога повела.
І хай рокам не буде спину,
Щоб доля в щастя привела.
Чимало ти в житті пізнав,
Життя не завжди було свято.
Але, як міг, завжди ладнав,
Ти зберігав і честь, і совість свято.
Не раз життя кидало тобі виклик,
Дивилось: справишся ти з цим?
До випробовувань ти вже звиклий,
Ти наш єдиний, любий син.
Твоє усміхнене обличчя,
Для нас - це сила, повір ти.
Хай поряд йде благополуччя,
Тож будь щасливим у житті,
Хай поряд йде з тобою радість,
Везіння, небайдужість, доброта.
Хай допоможе в житті мудрість,
І твого серця чистота.
Ти знай! Що всі тебе ми любим,
Бажаємо міцного здоров"я,
Добробуту. Хай збудуться всі твої мрії.
Гарна при свята рідному синові!
Наше щастя і наша гордість, це наші діти!
Нехай збуваються всі його мрії і Ваші щирі побажання! Щастя Вам і безліч радісних почуттів та емоцій!
Чудова присвята любимому сину! Нехай завжди рівна дорога по житті!
Його вітають нині й квіти в житі....
І калинонька дарує йому цвіт...
Щоб прекрасним завжди був кожен день й увесь світ!Бажаю в здравії і щасті прожити, ще багато літ!