Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! БОЖІ ЗАКОНИ НА ЗЕМЛІ – ДЛЯ МИРЯН - МОЯ ВОЛЯ У СВІТІ – ЗАКОН! - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! БОЖІ ЗАКОНИ НА ЗЕМЛІ – ДЛЯ МИРЯН - МОЯ ВОЛЯ У СВІТІ – ЗАКОН!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
БОЖІ ЗАКОНИ НА ЗЕМЛІ – ДЛЯ МИРЯН УСЬОГО СВІТУ
МОЯ ВОЛЯ У СВІТІ – ЗАКОН!
1. Моя Воля у світі – Закон!
2. Невиконання Моєї Волі, Моїх Законів, Мого Мовлення або нехтування та непослух Слів Моїх – це зло!
3. За зло в Моїй Державі – страшна кара для людини, її сім’ї, родини, і їхніх дітей, а – це хвороби у муках і смерть!
4. Визнане Мною у цьому світі зло, не буде після смерті у Моєму Небесному Цартві!
5. Я, Рогуля Андрій Йосифович – Володар світу! Моє Ім’я для людства – не Андрій, а Володар!
6. Відсіяне Мною Моє зерно від полови залишається зі Мною, бо Моє зерно – це Мої діти, а в Мене немає вибраних дітей.
7. Моє правління у Моїх світах в Ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа – вічне!
01.06.2021 р.
Написано вдень – 18:11
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)