СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! БОЖІ ЗАКОНИ – ДЛЯ МИРЯН СВІТУ - ДЕСЯТЬ ВІЧНИХ БОЖИХ ІСТИН.
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
БОЖІ ЗАКОНИ НА ЗЕМЛІ – ДЛЯ МИРЯН УСЬОГО СВІТУ
ДЕСЯТЬ ВІЧНИХ БОЖИХ ІСТИН.
1. Усі люди й діти земної планети – це Мої діти.
2. Зі Мною залишиться на планеті лишень Моє вибране зерно, бо після Мого приходу на землю у СВЯТІМ ВОГНІ Я дам людству сім діб для покаяння й виконання Моїх промовлених Слів у Верховній Раді України під час Моєї Інавгурації, де з дозволу Мого Небесного Отця-Творця на мене зійдуть усі Його ласки.
3. Прощення не буде ні для кого після промовлених Моїх Слів і пройдених сім діб, які були дані людству для покаяння, бо далі буде відбуватися страшніше, що відбувається зараз – відсівання полови від зерна…
4. Я підтверджу Своїми Словами ліквідацію контитуції та встановлення в світі Божих Законів, які були встановлені письмово Небеснним Батьком і Мною ( 07.05.2020 р.) сьомого травня дві тисячі двадцятого року.
5. Моліться, діти, ревно до Небесного Отця про прощення своїх гріхів і невіру в Нього, та в Його Святе Писання.
6. Я, люди, вас прошу: виконуйте Святе Писання, що вже – написане та пишеться Мною для вас зараз тому, що залишилося дуже мало днів існуванню епохи зла, бо до вас гряде вічна Божа епоха з вічним правлінням Володаря світу.
7. В Божій Державі Україна та у світі – лишень Божі Закони і Воля Божа-Володаря світу.
8. Невиконання людьми світом встановлених Божих Законів і Волі Володаря світу – зло.
9. В майбутті немає вибранного зерна переді Мною, все Моє зерно – рівне, бо світ й усе в світі, та Мої діти – створено Мною.
10. За виконання людьми Божих Законів і Моєї Святої Волі – Божа нагорода, а за невиконання Божих Законів і Моєї Святої Волі – страшна Божа кара.
21.05.2021 р.
Написано вночі – 03:33
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)