В горах мешкають бізони,
Їм сороки — за смартфони,
Есемески — в скрекотінні.
Мерехтять пернатих тіні,
Як трикутники на схилах,
Облітали світ на крилах,
Скажуть, звідки йдуть лавини,
На хвостах несуть новини,
В застереженнях — обачні.
Їм за це, могутні, вдячні! 30/04/21