… крихти неба гливкі й ледь помітні
у зіниці води, як сліди та без тіні
свіжі рівні нестерпні загрози
по між хмарами гніву одвік передози
… лози вкажуть на місце та час
де сьогодні сонце спатиме
і не знатиме та не питатиме, хто ж із нас
його завтра чекатиме …
… а кому вже тепла його зась