Пиши мені листи на хвилях моря,
Хоч це і неможливо...та пиши.
Про те, як розвела з тобою доля...
І смуток свій в глибинах вод лиши.
Я ті листи читатиму щоранку,
Занурившись в холодні води хвиль.
Я їх чекатиму вночі і на світанку,
Й тоді,коли на морі повний штиль.
Пиши про все...та більше про хороше,
Бо море й так солонеє від сліз
Я без листів твоїх прожити вже не можу,
Ти з ними знов в мої думки проліз.
Мене не зрозуміють,може,люди,
Коли ввійшовши в море штормове,
скажу:" Прости!",
Бо це єдина відповідь,що буде
На всі твої прочитані листи...