Знов на "нуль" просочилася смерть,
Знов загинули наші солдати.
"Перемир'я" страшна круговерть
Не дала повернутись до хати.
В тридцяти кілометрах на схід
В ейфорії забилися радо:
Знов побільшало вдів і сиріт,
Наче ко́лишніх всім було мало.
У двустах кілометрах на схід
Знов знімають із форми шеврони.
"Гумконвой" вирушає в похід,
Знов з Сибіру ідуть ешелони.
А на півночі, в серці Кремля,
Ласо руки уже потирають.
Ще не вкрилося листям гілля,
А "весна" уже сил набирає.
На "нулі" затремтіла земля -
Ворог нам посилає свій закид.
Що ж вам очі усім затуля
За сімсот кілометрів на захід?
Не спасуть український народ
Люди з іншого боку планети.
Ворогів України, заброд,
Нам самим треба взяти в багнети!
27.03.2021