***
Поезія — відгук душі,
Відображений у вірші.
***
Поезія — серцевий гомін,
Лишає незабутній спомин.
***
Поезія — душевні ліки:
Сьогодні, вчора, і навіки...
***
Поезія — в кохання двері,
Думки лягають на папері...
***
Поезія — це зліт Пегаса,
В словах віршована прикраса.
***
Поезія це — дивовижний світ,
Грань слова, що карбує моноліт.
***
Поезія — це відчуття у такті,
Словесна подорож в життєвому спектаклі.
***
Поет майстерний, як коваль,
Для читачів кує Грааль.
***
Поезія, як перелітна птаха, — не безсила,
Бо ігнорує межі простору, щоб рвати крила.
***
Поезія — моя душа,
Хай строго судить сам читач,
Слова складаються в вірша,
Душі моєї він — слухач.
***
З тобою я мрію, млію,
В обіймах божеволію,
Без тебе я шаленію,
У читанні багрянію,
Полум’янію, німію —
Від поезії хмелію...
***
Справжні поети не пишуть ручками та олівцями...
Їхні думки ллються з серця чорнилами зі словами...