Літо бабине казкове!
Наплело мережива...
Заплело усю діброву...
- Неймовірні там дива!..
У повітрі присмак м’яти
та легесенька блакить...
Хмари – папірці пом’яті...
уляглись під береги...
А в берізоньки кленове
листя ковдрою лежить!..
Клен закоханий шле знову
стос листівок... – Ніжна мить!..
Спів пташиний чути з лісу...
- Неповторний їх вокал!..
Там і казка... там і пісня...
Щем під шкіру заповзав...
З прохолодною росою
п’ю малинову зорю...
- Лиш з цією стороною
відчуваюсь, як в раю!..
Знаю, є на світі чари...
Хай підтримають надій!..
- Я під берегом у хмари
покладу сердешних мрій...
14.03.2021 р.
Фото з інету.
Утро раннее
Бабье лето кружева
рассыпает по дубраве...
Дым пушистых покрывал
ветер весело дырявил...
Мятный воздух с бирюзою...
- Льется небо свысока!..
А на речке под вербою
утонули облака...
Под березой лист кленовый...
Осень... старый почтальон...
Письмеца летят с любовью...
потому что клен... влюблен...
С самых дальних перелесков
слышен птичий разговор...
- Там и сказки... там и песни...
и церковный перезвон...
Пью с прохладною росою
золотистую зарю!..
- Здесь лишь душу я открою!..
Здесь судьбу благодарю...
Запущу с мечтой кораблик
в облака среди волны...
Утро раннее... Озябла...
- Мысли... ветром сметены...
11.03.2021 г.
Фото из инета.