А мені б у мандри по світу...
Телефон, нотатник і картка...
У наплічнику поле квітів
І веселка, щоб долі єднати.
А мені б у мандри... За словом...
Музу щастя десь упіймати:
Розчинитись, наповнитись світлом
І з натхнення складати кантати,
А з найкращих у світі новин
Усю мудрість життєву зібрати
В бранзолетки із диво-перлин...
Й подорожнім усім дарувати...
Ще, на згадку, щасливі світлини
В вільний доступ для всіх закачати,
Щоби посмішки, щастя хвилини
Й мрії справджені світу віддати.
Художник: Leslie Balleweg