… мене вбивають ртутні погляди,
мене вбивають сірчані почуття
і дротів колючих спогади
в день й в ночі ріжуть на шмаття
… мене ваблять гарячі дотики,
бо тримають наче наркотики
й зачаровані миті пів світань
без слів зайвих і без недомовчань
… мене лікують наливки надій
й кандибал не здійснених мрій
крізь фіранки розбитихсердець
проростуть немов ялівець
… мене лякає невідання часу
та не більше ніж куля з рушниць
бо як стрілити їй судилось,
то не встигнеш зімкнути зіниць
ми, ми не … , ми не минем
… , минем не ми …
хай планети мовчать полюси
все почуємо і відчуєм
тільки ступні торкнуться роси,
тільки руки торкнуться небес
в решті решт