Усі знають що у школі є тенденції нові,
А у мене, а у мене лиш кохання в голові,
Хоч навчаюся я добре та часу не гаю
На уроках на всі боки до дівчат моргаю.
ПРИСПІВ:
Валентинку валентинку - червоне сердечко,
Подарую я на свято, свято - недалечко,
Намалюю я сердечка ввечері і зрання,
Подарую всім дівчатам символи кохання.
На перерві усі друзі заглядають у смартфон,
А мене стрілою влучив з неба Купідон,
Ну не винен я ж у тому, що дівчата гарні,
І зізнатись дуже хочу кожній у коханні.
ПРИСПІВ:
17.02.2021