Не можна часом вимірять кохання
Не має в нього днів,хвилин ,секундів
А тільки можна вимірять бажанням
Яке присутнє є ,було і буде
Не має в нього розміру у метрах
Не можем в кілометрах рахувати
І формули не можуть усі люди
До неї чомусь точно підібрати
Не можемо також у кілограмах ми зважити її щоб точно знати
Де більше ,а де менше її буде ,ніхто цього не зможе нам сказати
Любіть і вас будуть любити ...
У сердці бережіть ,його плекайте
Не треба міряти ніяк цього кохання
Воно прийде до Вас,а ви чекайте )))