Ти будеш ввечері сьогодні про мене ще питати?
У свого серця чи думок поради щодо мене брати.
Ти будеш думати про мене, коли моє ім'я почуєш?
Чи ти постійно пам'ятаєш про мене, чим мене здивуєш?
Я завжди, навіть у думках тебе вже чітко відчуваю
Я маю враження про тебе, ніхто на нього не впливає.
Що б не казали інші люди про те, як ставитись до тебе
Для мене краще видно душу, вона така чиста у тебе.
Ще іноді мені здається, що ти сам дуже добре знаєш
Про те, що ти в моєму серці, що місце там давно займаєш.
Тому тобі часом здається, що я прийму усі образи
Що більше я не відвернуся, і не ображуся ні разу.
Для мене головне, це знати, що ти мене справді цінуєш
Не лиш для того щоб сказати, а ти це відчуваєш, чуєш?
Я стільки часу все чекала, коли в мені побачиш силу
Силу чекати тебе чесно, не відчувати лиш зневіру.
Ти можеш тепер вечорами завжди про мене пам'ятати?
Не лише як я нагадаю, а просто серцем відчувати?
Ти можеш так мене хотіти побачити, щоб йшов до мене
Я можу все що треба дати, наважся бути поруч мене.