Читайте,
Любіть вірші,
Слухайте поетів,
Творять їх обрані
Що серед нас.
Вони відкриті і відверті,
Правдиво бачать час.
Якщо у долі впали крила,
Якщо душею занепав
Хіба ж то не Поет
Тебе до неба надихав
Й жага польоту
Знов ожила.
Коли колодязі
Зостались без води
І спрага виснажала сили,
І стали множитись могили,..
-Ти піднімайся, далі йди,
Поет тебе не забував
І як водою словом
Всесвіт напував.
І ти піднявся, ти дійшов,
Скорив омріяні вершини
І гордо глянув з них
В долини,..
І знову лиш поет
Тебе застерігав,
Тріумф-це мить,
Не вічна слава,
Не загуби в собі людини.