Сьогодні світ для нас, в нім ми єдині
Послухай трепет крові в венах синіх
Так тихо плаче камяна гітара
В отих горах де паслися отари.
Цей світ навпіл для тебе і для мене
Сьогодні все любовю окаймлене
Я знов у сні шукаю твої руки
Лиш ти і я – в нас кругові поруки.
Ніч за вікном у чорній одежині
Сьогодні ми любовю одержимі
Любові жар між нами нині спіє
А за вікном зимовий вітер віє.
Сьогодні ніч холодна править світом
Мороз на шибках вправно різьбить квіти
А нам тепло і я посеред ночі
Цілую пухлі губи й твої очі
Допоки світ впадає в чорний морок
Ще наші душі мруть в гарячих зморах
І нам в цю ніч і солодко й гаряче
Немов ступили в пекло ми паляще.
Парище
2021р