І навіть якщо буде дуже погано,
а на душі відчуваєш велику ігуану;
якщо дощ не поступається туману –
жовтий плащ одягни вранці рано...
Плащ жовтий від дощу захистить –
ти у сонце жовте міцно загорнись –
на крилах в щастя тепле піднімись!
Від посмішки відділяє лиш мить...
Якщо мучають реальності думки,
якщо телефон вже місяці мовчить –
озирнись – плащ на вішаку висить...
Дощу струмки по ньому стечуть!
Жовтим сірий світ сміло малюй –
в натовпі жовтою вороною лети,
а якщо хочеш – співаючи біжи!
У відповідь щиро цілуй...
Плащем ти вітер сміло розірви –
не віриш – тоді бувай...
Хоча стій – жовтий плащ тримай –
радій – танцюй і просто живи!!!