Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОЖІ ЗАКОНИ НА ЗЕМЛІ – ДЛЯ МИРЯН УСЬОГО СВІТУ ДЕСТЬ БОЖИХ ЗАКОНІВ! - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОЖІ ЗАКОНИ НА ЗЕМЛІ – ДЛЯ МИРЯН УСЬОГО СВІТУ ДЕСТЬ БОЖИХ ЗАКОНІВ!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
БОЖІ ЗАКОНИ НА ЗЕМЛІ – ДЛЯ МИРЯН УСЬОГО СВІТУ
ДЕСЯТЬ БОЖИХ ЗАКОНІВ!
1. Бог все створив і всім управляє! Він – Володар світу та Верховний Суддя, який за добро нагороджує, а за зло карає!
2. Любити Господа Бога Свого й Матір Божу Свою потрібно так, як себе самого, бо любов – це основний і правильний показник в житті!
3. Щоденно ревно молитися до Святої Трійці та Богородиці двічі на день, а – це ранком після сну та ввечері перед сном!
4. В Святу Неділю й в Свята відпочивати, а не працювати, йти до церкви й прославляйте Бога свого!
5. Жити в мирі та любові на потіху Небесному Отцю-Творцю землі та неба!
6. Любити, поважати й шанувати своїх батьків, дітей, внуків, людей – чоловіків, жінок, дідусів та бабусь!
7. Любити та шанувати Святу Божу Землю з усім, що на Ній є, бо усе живе й не живе на Моїй Землі – з Мого Дозволу!
8. Забути про усе зло на планеті – злодійство, шахрайство, брехню, образу, корупцію, нечесність, грошову наживу один з одного, популізм, наклеп, тощо…
9. Виконувати й оберігати Божі Закони та усе Святе Писання Написане Святими!
10. Невиконання або нехтування Божих Законів і Святого Письма Писане Святими – це хула й страшний, великий і непрощений гріх, бо – це зло, а за зло – страшна від Мене кара!
26.01.2021 р.
Написано вечером – 18:11
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)