СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! Присвята Св. Трійці – МАРІЯ – ЛЕСІ ГОВОРИЛА.
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
Присвячується Дорогій, Святій Трійці – Небесному Батькові, Брату Ісусу Христу
та Святому Духу
МАРІЯ – ЛЕСІ ГОВОРИЛА.
Сестра Марія – Лесі говорила:
Вселився в твого чоловіка біс.
Лікуй його, ходила шепотіла,
Але душа її хотіла сліз.
Хула є непрощенний в світі гріх.
В людини правильна – одна дорога,
Хоч Святість виставляється на сміх, –
Прошу: любіть, миряни, Трійцю-Бога!
СВЯТА ТРІЙЦЯ – В МЕНІ!
Я – ЗАВЖДИ В СВЯТІЙ ТРІЙЦІ!
ПРОБАЧ МЕНЕ, МІЙ РІДНИЙ, ЗА МОЇ ДУМКИ, СЛОВА ТА ДІЇ!
Я З ВДЯЧНІСТЮ ДО ТЕБЕ У ЖИТТІ СПРИЙМАЮ ВСІ ПОДІЇ!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я З ВАМИ – З СПОКОНВІКУ ТА НАЗАВЖДИ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
18.01.2021 р.
Написано вдень – 16:11
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)