( 12 січня – Міжнародний День донечки)
Минає день на зміну спішить ніч,
І так життя – вміщається долоні.
Та не про те сьогодні піде річ: -
Яке це щастя - мать дорослу доню!
Вона розрадить у будь який час.
Завжди потрібне, ніжне слово скаже.
Вона – скарб найдорожчий в світі є для нас,
Вона - життя, зоря і гордість наша.
Вона нам сонцем сяє з висоти,
Вона – водиці крапля в жарку днину.
Такої в світі більше не знайти
І любим ми Її понад усе, Єдину.
Чарівний голос Її – будоражить всіх,
Вона добром і ласкою зігріє.
Там, де Вона – там радість, щирість. сміх
Вона утішити й підтримати уміє.
І ми бажаєм, Тобі доню у цей день,
Здоров»я, щастя, радості, надії.
Життя складеться хай з омріяних пісень.
Хай збудуться всі заповітні мрії.