Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! Присвята Св. Батьку й Брату НЕМАЄ ПРОЩЕННЯ ВІД МЕНЕ - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! Присвята Св. Батьку й Брату НЕМАЄ ПРОЩЕННЯ ВІД МЕНЕ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
Присвячується Святому, Дорогому Небесному Батькові та Брату Ісусу Христу
НЕМАЄ ПРОЩЕННЯ ВІД МЕНЕ.
Знеславили потвори Батька й Брата.
Людцям не буде прощення від Мене.
Душа Моя, немовби – розіп’ята.
Покара наволоч усю наздожене.
ПРОБАЧ МЕНЕ, МІЙ РІДНИЙ, ЗА МОЇ ДУМКИ, СЛОВА ТА ДІЇ!
Я З ВДЯЧНІСТЮ ДО ТЕБЕ У ЖИТТІ СПРИЙМАЮ ВСІ ПОДІЇ!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я З ВАМИ – З СПОКОНВІКУ ТА НАЗАВЖДИ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
08.01.2021 р.
Написано вночі – 02:02
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)